Pages

Thursday, February 28, 2013

Move On

Its better to move on.

Forgot the happiness in past..friendship that somehow show a blur.

Love your future. Do not look back.

Its difficult to be same again.

Only you think that the true friendship never change. But it was.

Let it be...

Sumber gambar :

Sunday, February 24, 2013

Update..Update 1st for 2013..Wuu.

Nuha dah 11 bulan..Next Month 1 tahun..Yippie

Oh my..mood berblog dah ke laut..

minggu depan dah start kelas. Ya Allah..kuatkan semangatku yang makin luntur..

So in this entry I just add a few picture ajela ye..

Bile2 terluang..aku update lagi..Aku dah beli NoteII,,patutnye sambil2 mengepam tu leh aje update seentry 2..Oo..pasal Note II..tu memang x patut..Nape entah aku beli. Mesti kena pukau ngan maxis nye org tu..

Oo..still mengepam..Dont worry...That is my passion.

Kerja..ok..not so bad..Can see the future. Kadang2 sentap selalu..Tapi nak wat camne..dah namanya junior in age also in working experince..pandai2 la bawak diri. Banyak belajar dari orang2 lama ni. Kdg2 aku ni selalu perasan aku aje yang betul..Tapi rupanya ramai lagi org hebat kat luar sana. Kan Allah dah pesan awal2..ilmu kite hanya setitik aje dr ilmu Allah yang seluas lautan..Bukak la mata. jangan bongkak.

Harapan?

.Harap2 naik gaji le this new financial year..kalau x dapat aku nak cari keje lain lak le,hahaha.

Banyak sebenarnye yg terbuku di hati nak diceritakan..tapi ye..aku ada satu bab research x siap lagi...Ni pun sebab jeles tgk blog Zila..



Tu my friends in blogspot especially kak liya..sorry..mie buzy sangat skrg..tak tipu..insyaAllah..kalau dah find tune nanti sy start balik berblog,,