Pages

Sunday, November 17, 2013

Our Big Day

Suami aku konvo 29 Oktober 2013.

Aku konvo 10 November 2013.

Allah itu bijak teramat. tak terjangkau dek kepala otak aku husband aku akan konvo 2 minggu sebelum aku.Cuba buatnya dia konvo cepat dan terpaksa gi terengganu di saat aku tak habis lagi Master.
Naya dibuatnya.
Dalam pada aku happy berkonvo ada pulak mulut2 busuk yang mengeluarkan komen menyakitkan hati..
"Akhirnya habis jugak suami ko mi buat master...lama betul.."
"Ala suami ko UKM aje..ko pulak ITM"
"Master UITM ada kualiti ke??"

Susah sangat ke nak senyap aje mulut tu kalau-kalau tak reti ucap tahniah. Memang jenis suka bagi orang down. Orang macam ni senang aje tempat dia dalam hati aku. Bye-bye la..Baik aku jauh dari lepas ni aku sakit hati.
Ingat senang ke? Lama-lama pun ko ada? Try dulu la baru tahu senang ke susah? Pastu ada aku mintak duit kau.
Hmm..sorry dahla tak lama buat entry tetiba jadi gangster lak di alam maya ni.
Ok ni gambar kitorang konvo. Alhamdulillah. Rasanya tak perlula aku tafsirkan apa yang ada di belakang tabir macam mana kitorang berdua dapat segulung ijazah masing2 ni..Sempat la aku beranak sorang dalam pada nak dapat benda alah ni.
Orang lain dok sibuk tak cukup tidur, tak cukup makan dan lain-lain.. aku rasa nak update..tiap kali aku buat assignment tiap kali itulah anak aku nak menyusu..sampai satu tahap laptop aku kat lutut semata-mata nak make sure dia menyusu dan aku siap assignment..Grr..gile kalau nak ingat.
Tapi inilah dia si Nuha Qaisara yang bijaksana ni..dah nak dekat 2 tahun.Si kakaknye pulak dah 4 tahun.





No comments:

Post a Comment